Товариство лісівників України

Новина


21
гру

Добрі справи бершадських лісівників

Щоденно лісівники Вінниччини вкладають свою працю у створення та догляд високопродуктивних лісів майбутнього. Водночас велика увага приділяється і соціальним потребам населення. Лісівники допомагають у благоустрої територій, першочергово забезпечують дровами заклади соціальної сфери, підтримують участь школярів та обдарованої молоді у різноманітних конкурсах та змаганнях, долучаються до реалізації різних соціальних проектів.
   У День святого Миколая традиційно запалюють новорічні ялинки у містах та селах. З нетерпінням чекають свят усі, але особливо – малеча. Аби створити справжній святковий настрій для дітей, ДП «Бершадський лісгосп» надав новорічну ялинку у дитяче відділення Бершадської ОЛІЛ.
   Щорічною традицією для профспілкової організації держлісгоспу стало вітати з днем Святого Миколая учнів шкіл, з якими тісно співпрацює ДП «Бершадський лісгосп». Ось і цього року лісничі Бершадського та Сумівського лісництв С.Я. Горбенко та В.А. Гуз, інші керівники структурних підрозділів завітали з подарунками до діток. І не лише до вихованців учнівських лісництв, а також у інші школи, що перебувають у зоні діяльності держлісгоспу, де навчаються діти членів трудового колективу Бершадського держлісгоспу.