Товариство лісівників України

Новина


12
кві

До акції «Озеленення Планети» на Рівненщині долучаються дошкільнята

Наймолодші учасники Всеукраїнської акції «Озеленення Планети» - маленькі вихованці закладу дошкільної освіти (ясла-садок) №52 фізкультурно-оздоровчого напряму разом з лісівниками ДП «Клеванський лісгосп» висади молоденькі сосни на території дитячого садочка.
Лісівники розповіли малюкам, як правильно садити дерева, а діти з радістю допомагали дорослим озеленювати територію, найактивніші помічники навіть змагалися за право допомагати лісівникам.
Цей дитячий садочок та лісівники давні партнери, адже і педагогічний колектив, і маленькі вихованці завжди з радістю підтримують усі акції, які проводяться з ініціативи Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства.
- З раннього віку ми займаємося екологічним вихованням наших діток. Не лише розповідаємо їм про необхідність дбати про природу, тварин і птахів, а й показуємо приклади такої турботи. Восени з ініціативи обласного управління лісового та мисливського господарства наші дітки розвішували годівнички на території дитячого садочка, а сьогодні за допомогою лісівників Клеванського лісгоспу висадили дерева, - розповіла директор дитсадка Світлана Стасюк.
- Надзвичайно добре, що щороку все більше охочих доєднується до лісівничих і природоохоронних акцій, які проводяться в лісовому господарстві. Особливо приємно, коли дітки цікавляться збереження природи і роботою лісівників, - зауважив виконувач обов’язків директора ДП «Клеванський лісгосп» Олександр Майоров.