Товариство лісівників України

Новина


02
лют

Для всіх лісгоспів області закуплять нові пожежні автомобілі

Сім пожежних автомобілів буде придбано для всіх лісогосподарських підприємств області. Їх придбання стало можливим за сприяння Полтавської обласної державної адміністрації та Полтавської обласної ради.
     31 січня Департамент з питань оборонної роботи цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Полтавської обласної державної адміністрації уклав угоду на придбання великовантажних мототранспортних засобів. Для цього з обласного бюджету буде спрямовано 63 млн грн. Про це стало відомо з порталу публічних закупівель "Prozorro". Таке придбання буде реалізовано у межах виконання регіональної Програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій та запобігання їх виникненню на 2021-2027 роки.

     Пожежна техніка від «Кременчуцького автомобільного заводу» навесні з’явиться у лісгоспах області, а саме: по 2 автоцистерни пожежні АЦ-60 будуть направлені у ДП «Гадяцький лісгосп», ДП «Миргородський лісгосп» та ДП« Полтавський лісгосп», та 1 у ДП «Кременчуцький лісгосп».

      «Нова техніка стане незамінною у боротьбі з лісовими пожежами та значно оновить протипожежний автопарк лісогосподарських підприємств області. Дякуємо Полтавській обласній державній адміністрації та депутатському корпусу обласної ради за розуміння та підтримку у вирішенні такої надскладної проблематики стосовно протипожежної ситуації на Полтавщині», – підкреслив начальник Полтавського обласного управління лісового та мисливського господарства Іван Гришко.