Товариство лісівників України

Новина


21
кві

«Деревина та гумвантажі для потреб української армії»: лісівники Закарпаття допомагають східним регіонам

Більше 1000 кубометрів деревини відправили державні підприємства Закарпатського ОУЛМГ в Миколаївську та Дніпропетровську області
 «Із перших днів російської агресії лісові підприємства області перелаштували свою роботу на умови воєнного стану, який вимагає значно більше зусиль як щодо охорони лісу, так і господарської діяльності, - стверджує начальник Закарпатського ОУЛМГ Вікторія Білоусова. - Сьогодні, окрім основної роботи, ми, лісівники Закарпаття забезпечуємо необхідними ресурсами наших героїв на фронті. Окрім деревини, щотижня відправляємо гуманітарні вантажі з продуктовими наборами, ліками та іншими необхідними речами в ті куточки України, які найбільше потребують допомоги!
За словами керівниці обласного лісового та мисливського господарства, нині десятки лісівників залучені до загонів тероборни, служать в лавах ЗСУ. Управління також активно допомагає колегам-переселенцям з інших областей:
«Однак основну свою діяльність Закарпатське ОУЛМГ спрямувало на підтримку економіки у такий важкий період, забезпечення лісообробнних підприємств деревиною, збільшення внесків до бюджетів усіх рівнів. Це те, що вимагають від нас Президент України,  голова Держлісагенства Юрій Болоховець і, загалом, нинішні важкі та трагічні для країни часи", - резюмує Вікторія Білоусова.