Товариство лісівників України

Новина


07
вер

Дендропарк Велико-Бобрицького лісництва відвідали сумські школярі

Велико-Бобрицьке лісництво Краснопільського лісгоспу вже давно стало своєрідним інформаційно – консультативним центром для великої кількості людей. Допитливих відвідувачів не бракує на кожен день. І не лише робочий. Екскурсійні групи з юними відвідувачами частіше приїздять у вихідні.
   Останні перед шкільними заняттями вихідні не стали винятком, а були наповнені цікавим спілкуванням лісівників з підростаючим поколінням. У супроводі батьків, лісництво відвідали юні сумчани. Вони побували у дендропарку, спробували себе у якості вихованців лісової школи та заглянули до апі-хатинки. Зустрічав дітлахів лісничий Велико-Бобрицького лісництва Ігор Козловський.

   Після прогулянки стежками дендропарку екскурсійна група вирушила до лісового масиву, де знаходиться цілюще Образівське джерело. В урочищі «Образ» екскурсію для прибулих провів настоятель Свято-Микільської каплиці отець Роман.

   Отримавши масу позитивних вражень та благодатне окроплення святою водою, делегація сумчан відправилась додому. Тепер школярам сили і наснаги вистачить на цілий навчальний рік!