Товариство лісівників України

Новина


19
гру

Богданівське шкільне лісництво перемогло у всеукраїнському конкурсі на краще учнівське лісництво

За результатами всеукраїнського конкурсу на краще учнівське лісництво 2018 року, проведеного Товариством лісівників України, перше місце посіло Богданівське шкільне при ДП «Чорноліський лісгосп» та Богданівській ЗОШ І-ІІІ ступенів.
  Товариством лісівників було відзначено високий рівень організації роботи та значні досягнення у діяльності богданівських учнів. Крім того, Товариство відмітило багаторічну плідну профорієнтаційну роботу з учнівською молоддю Кіровоградської обласної організації.
    З перемогою учнів та їхнього керівника вчителя хімії та біології Аллу Довженко привітала начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Наталія Ревенко. У подарунок діти отримали від Товариства лісівників проектор.
    У гості до вихованців Богданівської школи разом з лісівниками завітав і лісовий Святий Миколай, який на радість діткам спільно з Наталією Ревенко обдарував юних богданівчан солодкими сюрпризами.
    На пам'ять про святкову зустріч школярі та їхні вчителі зробили спільне з лісівниками фото. Детальніше про сьогоднішню подію дивіться незабаром у програмі «Ранкова кава» на каналі «Кіровоград».