Товариство лісівників України

Новина


18
кві

Адаптовуємо роботу для демобілізованих працівників ДП “Ліси України”!

З фронту повернулося вже 439 воїнів-лісівників. Зазвичай демобілізація пов’язана з пораненнями, які не дозволяють продовжити військову службу. Нам потрібно адаптувати умови роботи, щоб працівники змогли або повернутися на своє робоче місце, або опанувати нову професію в галузі.
“Задача нашого підприємства – створити максимально комфортні умови, щоб демобілізовані працівники могли повернутися до роботи. Звичайно, ми зберігаємо на 100% робочі місця лісівників, які зараз боронять нашу країну. Шукаємо також всі можливі способи, щоб допомогти людям повернутися до звичайного життя”, – повідомив виконавчий директор ДП “Ліси України” Ігор Лицур під час круглого столу на тему: “Зайнятість ветеранів України: поточний стан, проблемні питання та шляхи їхнього вирішення”, який вчора проводив Комітет Верховної Ради з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів.
Сьогодні Ігор Лицур разом із начальницею адміністративного відділу Аллою Святецькою провів зустріч із Президентом благодійної організації “Protez Foundation” Юрієм Арошидзе. Ця компанія займається протезуванням кінцівок військових. 
Серед наших демобілізованих працівників є такі, хто потребує протезування, тому підприємство шукає можливості якнайшвидше допомогти цим людям. Зараз ми готуємо до підписання меморандум про співпрацю з “Protez Foundation”. Найближчим часом повідомимо про результати.