Товариство лісівників України

Новина


05
жов

40-річний трудовий ювілей директора ДП «Бершадський лісгосп» Миколи Володимировича Краснєєва

Професію лісівника обирають люди, які мають до цієї справи особливе покликання. cправжніми ж лісівниками стають лише ті, хто вміє бути мужнім та мудрим, високоморальним та самовідданим. Саме таким і є директор ДП «Бершадський лісгосп» Микола Володимирович Краснєєв, який сьогодні відзначає славетний трудовий ювілей – 40 років роботи у лісовому господарстві. Про нього можна впевнено сказати, що ліс для нього більше, ніж робота. Це – спосіб життя і стан душі.
Народився Микола Володимирович 6 лютого 1959 року в с. Сказинці Могилів-Подільського району. Після закінчення з золотою медаллю Слобода- Шлишковецької середньої школи став студентом Львівського лісотехнічного інституту, який також закінчив з відзнакою у 1981 році.
Після закінчення інституту розпочав трудовий шлях в Томашпільській районній дорожній дільниці, куди його направили на посаду майстра озеленення автодоріг. Спочатку працював у дорожній службі механіком. Та
трудився тут лише два місяці.
28 вересня 1981 року перейшов на роботу у Томашпільське лісництво Тульчинського лісгоспзагу, став майстром лісу. І ось вже чотири десятиліття М. Краснєєв віддано служить лісу. За ці роки довелося спробувати себе на різнихпосадах, та незмінним залишалися цілковита віддача справі та сумлінна праця для збереження та примноження подільських дібров.
З 1983 р. два роки був начальником Вендичанської виробничої дільниці Ямпільської лісомеліоративної станції. Це були історичні роки створення нових насаджень на лисих придністровських схилах.
Дванадцять років Микола Краснєєв віддав Крижопільському держлісгоспу, де у 1985-1988 роках працював головним лісничим, 1988 – 1997 рр. - головним інженером. Професіоналізм та сумлінна праця Миколи Володимировича отримала найвищу оцінку. У 1997 році його призначено директором Бершадського держлісгоспу.
Колектив ДП «Бершадський лісгосп», який він очолює вже майже чверть століття, високо цінує високий професіоналізм Миколи Володимировича, його мудрий господарський підхід, істинні організаторські здібності поміркованого та авторитетного керівника. М.В. Краснєєв в першу чергу вимогливий до себе, ерудований, розсудливий, мудрий та досвідчений лісівник, справедливий та рішучий керівник. Він є зразком для колег, підлеглих.
Микола Володимирович благотворно впливає на оточуючих. Люди захоплюються його добропорядністю і тактовністю, спокійно-виваженим характером, умінням по-діловому, без зайвої метушні, вирішувати найскладніші питання.
М.Краснєєв користується заслуженим авторитетом не лише серед лісівників. На директора Бершадського держлісгоспу рівняються молоді спеціалісти, його поважають ветерани, ним захоплюються вихованці учнівських лісництв. Він переймається проблемами та щоденними потребами інших людей, глобальними проблемами лісу, береже лісівничі традиції. Дбає про ветеранів, вчить підростаюче покоління жити в гармонії з лісом.
Високий професіоналізм Миколи Володимировича неодноразово відзначений державою. Нагороджений Грамотою Верховної Ради України, Подякою Прем’єр-міністра України, Почесним знаком «Відмінник лісового господарства України», іменним годинником Голови Державного агентства лісових ресурсів України, багатьма іншими почесними грамотами.
Та головна нагорода – це повага від колег, вдячність від людей, для яких щодня бершадські лісівники під вмілим керівництвом Миколи Володимировича плекають подільські ліси!
Тож цього святкового дня прийміть велику вдячність за багаторічну плідну працю, особистий внесок у розвиток лісового господарства та підвищення ефективності виробництва. Зичимо здоров’я, щастя, миру і добробуту Вам і Вашій родині, великих успіхів і здобутків у всіх справах, наснаги та натхнення,довгих років життя у міцному родинному колі та серед вірних друзів і надійних колег. Нехай людська вдячність за неоціненний внесок у лісогосподарську галузь буде Вам найвищою нагородою за невтомну працю.

З повагою
Трудовий колектив ДП «Бершадський лісгосп», ветерани лісового
господарства