Товариство лісівників України

Новина


04
чер

Всеукраїнська асоціація мисливців і користувачів мисливських угідь щиро вітає Товариство лісівників України з 30-літтям!

    Для громадської організації – це немалий вік, бо не так багато в Україні громадських професійних організацій, які десятиліттями працюють, не втрачаючи свого значення і місця.
    Товариства лісівників України об’єднує однодумців, всі ці роки  відстоює інтереси лісової галузі, стоїть на захисті інтересів працівників лісового господарства, бере участь у розробці і вдосконаленню  нормативно - правового законодавства,  проводить величезну просвітницьку і профорієнтаційну роботу з молоддю, опікуючись шкільними лісництвами, організовуючи різні конкурси, навчання, семінари.
    Товариство лісівників України є нашими партнерами і однодумцями, бо мета у нас одна – примноження рослинного і тваринного світу, відстоювання інтересів лісової і мисливської галузей на різних рівнях – від удосконалення природоохоронного законодавства до практичної роботи по охороні і захисту біорізноманіття в наших лісах.
   Здоров'я, наснаги та успіхів  у справі збереження, відновлення і створення нових лісів, розвитку і процвітання лісової галузі,  професіоналізму на всіх рівнях!
   Щиро і з повагою,
   Перший віце-президент ВАМКМУ                   Віктор Червоний