Товариство лісівників України

Новина


02
чер

Олександр Матусевич: Товариство лісівників вже давно стало тим проектним і будівельним майданчиком, де народжуються нові ідеї, нові пропозиції, які в майбутньому зроблять лісову галузь взірцевою

Товариству лісівників України 30 років!
  В цей знаменний день щиро вітаю Товариство лісівників України з 30-літнім ювілеєм! Щиро вітаю керівника товариства Марчука Юрія Миколайовича!
   Вітаю всіх колег лісівників, які три десятиліття докладають чимало зусиль для розвитку та процвітання галузі!
  Товариство об'єднує в своїх лавах однодумців, професіоналів високого гатунку, чий досвід неоціненний, досвід який обов'язково дасть поштовх для нових досягнень. Наша галузь переживає не легкі часи. Потрібно багато чого змінити і законодавчу базу, і відносини у структурних підрозділах, принципи керівництва.
   Саме Товариство лісівників вже давно стало тим проектним і будівельним майданчиком,  де коли через мозковий штурм досвідчених фахівців, коли шляхом довгих роздумів народжуються нові ідеї, нові пропозиції, які в майбутньому зроблять лісову галузь взірцевою.
    Я щиро дякую всіх небайдужих, хто щиро вболіває за свою професію, за свою галузь. Дякую таким потужним рушіям цієї справи які започаткували наше товариство це і Самоплавський Валерій Іванович, і Бабич Георгій Іванович,і Брежнев Валерій Михайлович і Конончук Георгій Миколайович і перший голова товариства професор, відомий лісовик Вакулюк і цей перелік можна продовжувати дуже дуже довго. Прекрасні починання заслужених ветеранів успішно продовжують молоді натхненні спеціалісти, які ставлять перед собою надвисокі завдання і продовжують клопітливу працю генеруючи нові ідеї і шляхи розвитку лісової галузі.
    Роль таких громадських організацій буде постійно зростати. Його члени вже зараз входять до різного рівня державні установи і законодавчі і виконавчі, що дозволяє не лише теоритезувати, але й реально втілювати свої задуми. Попереду велике майбутнє і воно залежить виключно від нас.
    Бажаю всім міцного здоров'я, наснаги та звершень! Успіхів та довголіття!!!
  Щиро, і повагою,    
депутат Верховної Ради України                                  Олександр Матусевич