Товариство лісівників України

Новина


31
жов

273 іменнних дерев вже ростуть на теренах шкіл

Як і обіцяли, з настанням сприятливих погодних умов першокласники з допомогою лісівників ДП «Рава-Руське лісове господарство» посадили дерева, на яких є бирки з прізвищем і ім’ям учня, тепер діти зможуть не лише спостерігати, як деревця ростуть разом з ними, а й через багато років їхнє деревце буде нагадувати про гарні спогади дитинства та чудові шкільні роки.
   У Равській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів — це свято було особливим. Ялинкова алея іменних дерев учнів 1, 2 та 9 класів стала чудовою окрасою школи. А ось посадити перше дерево першокласникам та підтримати своїх малюків прийшли найдорожчі люди – МАМИ. Вчителі зізнаються, що деякі учні цього дня чекали з нетерпінням і від ранку виглядали лісівників, адже знали, що працівники лісового господарства допоможуть посадити деревце та відкриють всі секрети по догляду за ялиною європейською.
  Перші деревця також були посаджені учнями із м. Рава-Руська. Участь в акції взяли одразу три школи: Рава-Руська школа-гімназія, Рава-Руський ліцей та Рава-Руська ЗОШ І-ІІІ ст. № 2. Діти із м. Рави-Руської бажають, щоб їхні іменовані деревця приносили користь людям. Вчителі учнів навчають: «Для щасливого майбутнього потрібно садити і будувати все, що під рукою попадеться. У середині всього цього обов'язково має бути дерево, син та будинок». Щодо батьків наших героїв, то вони щасливі, адже їхні діти зробили важливий крок у своєму житті!
  Нагадуємо, що 2 вересня стартувала акція «перше дерево першокласника» та вже у 7-х школах ростуть 273 іменованих дерев, за якими учні старанно доглядають, адже ці дерева посадили своїми руками.